maandag 14 juni 2010

Avans & KPN: Het Social Media Event

3 Juni was het Social Media Event op Avans Hogeschool. Een samenwerking van de Academie voor Management en Bestuur / de Academie voor Marketing en KPN. Speciaal georganiseerd voor partners om kennis uit te wisselen en kennis te maken met 'het nieuwe werken', 'sociale media', 'onderwijs' (studenten & docenten) en 'bedrijfsleven'.

Vanuit de opleiding ABC (Advanced Business Creation) hebben we invulling gegeven aan de workshop "Social Media... en nu?". Studenten van ABC en de MER (Management Economie & Recht) hebben samen met hun docenten kennis gemaakt met ondernemers en ondernemingen en met elkaar idee├źn en praktische toepassingen bedacht om na veel praten, nu echt aan de slag te gaan.


Avans (ABC) KPN Social Media Event (SME360) from rvdburgt on Vimeo.

ABC was gelukkig niet de enige met een bijdrage, ook Stephan Fellinger, APSBB en Componence hebben een erg goede bijdrage aan deze middag geleverd. Door de combinatie van deelnemers, masterclasses en interactie moet ik zeggen dat dit een erg geslaagd evenement was. Nu ben ik als 'medeplichtige' natuurlijk niet echt een neutrale bron... maar gelukkig hebben we de twitter reacties om mijn mening te checken!

Alle informatie is niet alleen verzameld in een Mash-up, maar het verhaal van vandaag krijgt daar ook een vervolg. Nieuwe bijdragen, behandelde stof en verbindingen tussen mensen kunnen daar verder vorm krijgen.

Geen opmerkingen: