maandag 31 augustus 2009

Welkom bij ABC, de introductie

De kop is eraf, vanochtend stonden de nieuwe ABC studenten in de rij om deel te nemen aan de eerste aftrap van ABC '09-'10. Morgenochtend 9.00u vertrekken we met de gehele opleiding naar Friesland om daar onze eerste opdracht uit te voeren. Maar daarover later meer!
Nu we een nieuwe ABC Factory hebben, eerst de do´s en don´ts doorgenomen waarna we gezamelijk de faciliteiten van Avans Hogeschool doorlopen hebben en licenties op de eerste digitale cursussen hebben aangeschaft. Yep, de boeken raken uit, de digitale courses raken in. We proberen een ideale mix te vinden van ons ABC onderwijsaanbod.

Veel nieuwe ABC´ers kende elkaar al van de intake sessies of de informatie avonden. Door de mix met de 2de jaarsklas begint e.e.a. van onze onderwijs filosofie steeds meer tot leven te komen. We hebben weer van de meest uiteenlopende richtingen, vooropleidingen en interesses een nieuwe dosis inspiratie en energie in huis.

Welkom bij ABC, we gaan er dit jaar weer tegenaan. Want zoals we altijd al zeggen, kies je voor ABC dan moet er gewerkt worden!

Geen opmerkingen: