vrijdag 26 juni 2009

Pilot afgesloten met ABC eXpo

Pilot afgesloten met ABC eXpoAankomend schooljaar start Avans officieel met de nieuwe opleiding Advanced Business Creation (ABC) in Den Bosch. Waartoe deze opleiding kan leiden is 30 juni te zien tijdens de eXpo ABC.
Het afgelopen jaar was ABC nog een major binnen de opleiding CommerciĆ«le Economie in Den Bosch. De eerste lichting studenten die deze richting heeft gevolgd, presenteert nu haar werk. Docent Marjolein Schooleman: ‘Het is een overzicht van wat de studenten het afgelopen jaar hebben gemaakt voor hun opdrachtgevers. Daarbij moet je denken aan reclamecampagnes, PowerPoint-presentaties of filmpjes.’


Succesvolle pilot
Het initiatief voor de expositie komt van de studenten zelf, legt Schooleman uit: ‘De studenten zijn trots op wat ze hebben gemaakt en willen vieren dat ze het eerste jaar hebben afgerond. Bovendien is het een mooie afsluiting van een succesvolle pilot.’ Volgend jaar gaat ABC namelijk door het leven als volwaardige opleiding met een eigen croho-nummer.


GeĆÆnteresseerden zijn 30 juni vanaf 18.00 uur welkom de ABC-studieruimte de Factory in het gebouw van de kunstacademie aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Geen opmerkingen: